Workshops

Workshop 1 ‘Kom braai saam met mij’

Culinaire workshop op braai, kamado en pelletbarbecue
 

95 euro pp (5 à 6 uren)
 

Na ontvangst en kennismaking steken we samen de vlam in de braai.

We gaan aan de slag met verse ingrediënten die je op braais en grills kan bereiden.

Jurgen deelt met plezier zijn tips en ervaringen.

Van het aanmaken van het braaivuur, het vuur gaande houden tot de lekkerste bereidingen maken op jullie vuur..

 

Samen met de groep maken we hapjes, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessertje om daarna samen te nuttigen.

Aanwezig op onze workshop maar heb je geen braai of kamado thuis?

Geen probleem, alle recepten zijn ook thuis op een reguliere grill of bbq te bereiden.

Jullie krijgen een aantal recepten mee zodat jullie achteraf ook jullie eigen vrienden en familie kunnen verwennen.

 

Workshop 2 ‘American barbecue: start to smoke’

Workshop voor low & slow, direct en indirect grillen.

 

75 euro pp (5 à 6 uren)
 

Altijd al willen leren hoe je basis ‘low & slow’ kan koken op een grill of bbq?

Tijdens deze workshop leer je de eerste kneepjes van het vak.

We bereiden pulled pork en spareribs om vingers bij af te likken.

Jullie maken een eigen rundshamburger én vers broodje.

In groep worden ook de sidedishes gemaakt om daarna gezellig samen te eten.

 

Na de workshop kunnen jullie al een eindje vooruit wat betreft low & slow en kunnen jullie met de recepten thuis zelf aan de slag om eigen vrienden en familie verwennen.