Mijn visie

 

Welkom bij Coup de feu

Mijn eerste jeugdherinneringen gaan terug tot de tijd dat ik als kleine uk mijn mama in de keuken wilde helpen. Ik nam een plastieken zak en zette die op mijn hoofd als ‘toque’ of koksmuts. Een jongensdroom ontstond. In de jaren die volgden hielp ik mama meer en meer en was ik steeds meer overtuigd van het antwoord op de vraag ‘En wat wil jij worden, ventje?’ Het antwoord was steevast: ‘Kok, mijnheer!’.

Foodconcept

Eten is voor mij zoveel meer dan ingrediënten combineren tot een gerecht. Het is een sfeer scheppen, een beleving creëren voor mijn gasten. Het is het uiten van mijn passie voor koken.

Zijn producten haalt Coup de feu bij boeren die zorgzaam omgaan met dier en plant. We zorgen er dan ook voor dat onze vaste partners lokale landbouw- en veetelers zijn om zo de weg van boer naar bord zo kort mogelijk te houden.

Ik hijs me graag in mijn schort voor dag- en kaderlunches en catering. Ook voor homecooking kunt u op ons rekenen.

Benieuwd naar ons concept? Klik gerust verder om onze formules te ontdekken.